Comviq mobilt bredband

Comviq är trevlig operatör som erbjuder mobilt bredband till privatpersoner. Comviqs mobila bredband går via Tele2s 2G, 3G, 4G & 5G-nät. Se Comviqs täckningskarta.

Vilka mobila bredband har Comviq?

I juli 2024 så finner vi följande mobila bredband hos Comviq:

Hur betalar man sitt mobila bredband hos Comviq?

Om du har Comviq så kan du betala med betalkort och det är riktigt smidigt då pengarna kan dras automatiskt från ditt bankkonto, så därmed riskerar du inte att glömma betala och få abonnemanget avstängt. Det går även hos Comviq att betala genom faktura men det är något som inte är lika smidigt då det kräver att du matar in fakturan manuellt i din internetbank. Ett annat sätt att betala är genom e-faktura och det är enligt oss för de flesta det smidigaste sättet då fakturan dyker upp i ens internetbank och det krävs därefter bara att man godkänner den. Som sista sätt så kan du betala genom autogiro och även om det är ett äldre betalsätt så är det smidigt då det innebär att pengarna dras automatiskt från ditt bankkonto.

Vad för support och kundtjänst finns hos Comviq?

Om du har Comviq så är det bästa och snabbaste sättet oftast att helt enkelt ringa då det finns telefonsupport. Men du kan även som kund hos Comviq chatta med kundtjänst och det är ofta precis lika snabbt och smidigt som det vore att ringa. Som ett annat sätt så finns även möjlighet att skicka ett e-postmeddelande men det är ofta ett långsammare sätt, så har du bråttom bör du kontakta Comviq på något annat vis än att mejla.

Vad händer om surfen tar slut hos Comviq?

Skulle surfen ta slut hos Comviq så finns alltid möjligheten att köpa mer surf. Om surfen tar slut vid något enstaka tillfälle så är det en okej lösning, men råkar du ut för att surfen ofta tar slut så bör du överväga att uppgradera ditt abonnemang hos Comviq till ett större då det oftast är väldigt mycket billigare än att köpa till extra surf.

Hur många poäng får Comviqs mobila bredband?

Av de mobila bredband vi jämför på den här hemsidan så kommer Comviq på plats 3 av 8. Det gör Comviq då man samlar ihop hela 83/100 poäng. Poängsumman har vi beräknat genom att titta på populäritet för Comviqs mobila bredband i vårt system samt faktorer som priser, täckning och kundnöjdhet.

Det var det vi hade om Comviq...

Se bästa mobila bredband 2024 Se Comviqs erbjudanden