Fibio mobilt bredband

Fibio är trevlig operatör som erbjuder mobilt bredband till privatpersoner. Fibios mobila bredband går via Telenors 2G, 3G & 4G-nät. Se Fibios täckningskarta.

Vilka mobila bredband har Fibio?

I juli 2022 så finner vi följande mobila bredband hos Fibio:

Hur betalar man sitt mobila bredband hos Fibio?

Du kan hos Fibio betala genom faktura men det är något som inte är lika smidigt då det kräver att du matar in fakturan manuellt i din internetbank.

Vad för support och kundtjänst finns hos Fibio?

Om du har Fibio så är det bästa och snabbaste sättet oftast att helt enkelt ringa då det finns telefonsupport. Som ett annat sätt så finns även möjlighet att skicka ett e-postmeddelande men det är ofta ett långsammare sätt, så har du bråttom bör du kontakta Fibio på något annat vis än att mejla.

Vad händer om surfen tar slut hos Fibio?

Skulle surfen ta slut hos Fibio så finns alltid möjligheten att köpa mer surf. Om surfen tar slut vid något enstaka tillfälle så är det en okej lösning, men råkar du ut för att surfen ofta tar slut så bör du överväga att uppgradera ditt abonnemang hos Fibio till ett större då det oftast är väldigt mycket billigare än att köpa till extra surf.

Hur många poäng får Fibios mobila bredband?

Av de mobila bredband vi jämför på den här hemsidan så kommer Fibio på plats 8 av 10. Det gör Fibio då man samlar ihop hela 58/100 poäng. Poängsumman har vi beräknat genom att titta på populäritet för Fibios mobila bredband i vårt system samt faktorer som priser, täckning och kundnöjdhet.

Det var det vi hade om Fibio...

Se bästa mobila bredband 2022 Se Fibios erbjudanden