Telia mobilt bredband

Telia är trevlig operatör som erbjuder mobilt bredband till privatpersoner & företag. Telias mobila bredband går via Telias 2G, 3G, 4G & 5G-nät. Se Telias täckningskarta.

Vilka mobila bredband har Telia?

I juli 2024 så finner vi följande mobila bredband hos Telia:

Hur betalar man sitt mobila bredband hos Telia?

Du kan hos Telia betala genom faktura men det är något som inte är lika smidigt då det kräver att du matar in fakturan manuellt i din internetbank. Ett annat sätt att betala är genom e-faktura och det är enligt oss för de flesta det smidigaste sättet då fakturan dyker upp i ens internetbank och det krävs därefter bara att man godkänner den. Som sista sätt så kan du betala genom autogiro och även om det är ett äldre betalsätt så är det smidigt då det innebär att pengarna dras automatiskt från ditt bankkonto.

Vad för support och kundtjänst finns hos Telia?

Om du har Telia så är det bästa och snabbaste sättet oftast att helt enkelt ringa då det finns telefonsupport. Men du kan även som kund hos Telia chatta med kundtjänst och det är ofta precis lika snabbt och smidigt som det vore att ringa. Som ett annat sätt så finns även möjlighet att skicka ett e-postmeddelande men det är ofta ett långsammare sätt, så har du bråttom bör du kontakta Telia på något annat vis än att mejla.

Vad händer om surfen tar slut hos Telia?

Skulle surfen ta slut hos Telia så finns alltid möjligheten att köpa mer surf. Om surfen tar slut vid något enstaka tillfälle så är det en okej lösning, men råkar du ut för att surfen ofta tar slut så bör du överväga att uppgradera ditt abonnemang hos Telia till ett större då det oftast är väldigt mycket billigare än att köpa till extra surf.

Hur många poäng får Telias mobila bredband?

Av de mobila bredband vi jämför på den här hemsidan så kommer Telia på plats 7 av 8. Det gör Telia då man samlar ihop hela 63/100 poäng. Poängsumman har vi beräknat genom att titta på populäritet för Telias mobila bredband i vårt system samt faktorer som priser, täckning och kundnöjdhet.

Det var det vi hade om Telia...

Se bästa mobila bredband 2024 Se Telias erbjudanden