Tre mobilt bredband

Tre är trevlig operatör som erbjuder mobilt bredband till privatpersoner & företag. Tres mobila bredband går via Tres 3G, 4G & 5G-nät. Se Tres täckningskarta.

Vilka mobila bredband har Tre?

I juli 2024 så finner vi följande mobila bredband hos Tre:

Hur betalar man sitt mobila bredband hos Tre?

Om du har Tre så kan du betala med betalkort och det är riktigt smidigt då pengarna kan dras automatiskt från ditt bankkonto, så därmed riskerar du inte att glömma betala och få abonnemanget avstängt. Det går även hos Tre att betala genom faktura men det är något som inte är lika smidigt då det kräver att du matar in fakturan manuellt i din internetbank. Ett annat sätt att betala är genom e-faktura och det är enligt oss för de flesta det smidigaste sättet då fakturan dyker upp i ens internetbank och det krävs därefter bara att man godkänner den. Som sista sätt så kan du betala genom autogiro och även om det är ett äldre betalsätt så är det smidigt då det innebär att pengarna dras automatiskt från ditt bankkonto.

Vad för support och kundtjänst finns hos Tre?

Om du har Tre så är det bästa och snabbaste sättet oftast att helt enkelt ringa då det finns telefonsupport. Men du kan även som kund hos Tre chatta med kundtjänst och det är ofta precis lika snabbt och smidigt som det vore att ringa. Som ett annat sätt så finns även möjlighet att skicka ett e-postmeddelande men det är ofta ett långsammare sätt, så har du bråttom bör du kontakta Tre på något annat vis än att mejla.

Vad händer om surfen tar slut hos Tre?

Skulle surfen ta slut hos Tre så finns alltid möjligheten att köpa mer surf. Om surfen tar slut vid något enstaka tillfälle så är det en okej lösning, men råkar du ut för att surfen ofta tar slut så bör du överväga att uppgradera ditt abonnemang hos Tre till ett större då det oftast är väldigt mycket billigare än att köpa till extra surf.

Hur många poäng får Tres mobila bredband?

Av de mobila bredband vi jämför på den här hemsidan så kommer Tre på plats 4 av 8. Det gör Tre då man samlar ihop hela 78/100 poäng. Poängsumman har vi beräknat genom att titta på populäritet för Tres mobila bredband i vårt system samt faktorer som priser, täckning och kundnöjdhet.

Det var det vi hade om Tre...

Se bästa mobila bredband 2024 Se Tres erbjudanden